•  

  THE FACTORY

  Dit is ongetwijfeld dé hotspot van Intirio City. Hier bloeit en groeit de vernieuwing. The Factory vindt u midden in de grote beurshal. Het is een overdekte werkplaats waar van alles gebeurt. Decoreren, illustreren, demonstreren, …

  Ontdek The Factory! 
   
 •  

  THE APARTMENTS

  Hoe denken futuristen over de toekomst van de stad? Hoe vertaalt die visie zich naar het interieur en de inrichting? En wat voor gevolgen heeft dit voor u, de retailer en de interieurprofessional? Ga de uitdaging aan en ontmoet collega’s die op dezelfde golflengte zitten.

  Ontdek The Apartments 
   
 •  

  Happy Hour! SHOW UP!

  Zondag, maandag & dinsdag: 17u30 — 19u30
  Samen werken, betekent samen genieten. Daarom biedt Intirio u elke dag een gezellige afsluiter aan. Exposanten en bezoekers worden massaal verwacht om samen te zijn. En zonder meer te genieten.

   
 •  

  Intirio: De Interior X Business vakbeurs!

  Intirio, DE vakbeurs met een gevarieerd totaalaanbod aan interieurdecoratie voor de Benelux, is het niet te missen event voor de interieurprofessional.

  Een beursvloer als een ‘city map’ 
   
 •  

  Ruim interieurdecoratie aanbod

  Het aanbod van decoratiestoffen,gordijnen, gordijnsystemen, meubelstoffen, vloer- en wandbekleding, decoratieverven, bed-, bad- en tafellinnen, slaapcomfort, interieuraccessoires en kleinmeubelen is gespecialiseerd en toonaangevend.

   
 •  

  Intirio Connect! Het recentste nieuws in je mailbox

  Blijf op de hoogte! Mis niets en schrijf je in op de nieuwsbrief. Je kan Intirio ook volgen op Facebook, Twitter en LinkedIn!

  Intirio, heet van de naald 
   
                       

- Nieuws -

Alle Intirio nieuws, heet van de naald, kan u hier lezen.

Naar de nieuwspagina

- Exposanten 2017 -

Overzicht van bedrijven en merken op Intirio.

Naar de exposantenlijst

- Tickets -

Koop uw ticket aan voordeeltarief. Beschikt u over een promocode?

Reserveer hier uw toegangsbadge!

Recent nieuws:

  

Ontdek de Factory!

05-01-2017 in Intirio 2017

In het hart van Intirio bevindt zich een plein dat is opgebouwd als een overdekte werkplaats: De Factory.
 

Ontdek the Apartments!

16-01-2017 in Intirio 2017

Intirio daagt de toekomst van het interieur uit in The Apartments. We maken het visueel voor u. En wel in vier delen die naadloos bij elkaar aansluiten. Hoe denken futuristen over de toekomst van de stad? Hoe vertaalt die visie zich naar het interieur en de inrichting? En wat voor gevolgen heeft dit voor u, de retailer en de interieurprofessional? Ga de uitdaging aan en ontmoet collega’s die op dezelfde golflengte zitten.

Groen: de trendkleur voor elke collectie

05-01-2017 in Intirio 2017

Niet alle trendkleuren breken door in het interieur, maar groen is gewoon niet weg te denken. Aan u om de juiste tint te kiezen voor uw collectie of project.

 
Web design en development by Lavagraphics