- Exposant worden -

Wil u graag meer informatie krijgen over wat deelname als Intirio exposant inhoudt?

Contacteer ons

- Nieuws -

Alle Intirio nieuws, heet van de naald, kan u hier lezen.

Naar de nieuwspagina

- Exposanten 2015 -

Het volledig overzicht van alle bedrijven en merken op Intirio.

Naar de exposantenlijst

Recent nieuws:

  

Bouwen aan de retail van de toekomst

28-09-2015 in Intirio 2016

“Total retail wordt onvermijdelijk. Een consument wil geïnspireerd worden en zelf bepalen waar en wanneer er gekocht moet worden. Een showroom wordt meer een belevingscentrum.”
Theo Van Elk Retailexpert - The Retail Experience (Uit De Toekomst van de woonbranche, 25 visies van eperts uit de retail - een uitgave van Woonwerk)

Vijf beleefwerelden boordevol nieuwe producten

26-09-2015 in Intirio 2016

Ervaar de op Intirio aangeboden producten zelf! Dat is voortaan mogelijk in één van de vijf belevingszones, verspreid over de beursvloer van Intirio. Er wordt rond elk thema een beleefwereld opgebouwd waar exposanten hun nieuwste en meest ontdekkingswaardige producten tonen. Het beleven van producten, de ‘user experience’, voelen, aanraken, uitproberen,... staat er centraal.

Niet te missen Beneluxplatform

30-04-2015 in Intirio 2016

Huislinnen, wand- vloer- en raambekleding, aangevuld met interieuraccessoires: dit strak omlijnde productgamma, uitsluitend uit het midden tot hoge gamma, is de ruggengraat van de Benelux-beurs Intirio. In dit marktsegment brengt Intirio, jaar na jaar, 200 exposanten samen, met in totaal 600 verschillende internationaal gekende merken.

 
Web design en development by Lavagraphics