Intirio nieuws

Intirio nieuwspagina

Nieuw in huislinnen en accessoires

10-01-2018 in Intirio 2018

Huislinnen en accessoires gaan vandaag hand in hand. Een greep uit de nieuwigheden.

Finesse komt met een nieuwe collectie afwasbaar tafelzeil, Captain Cook, maar brengt ook transparante folies en tafelmagneten. Bunzlau Castle (Clip) voegt servies, bestek en dienbladen toe aan de uitgebreide collectie keukentextiel.

Knit Factory brengt naast slaapcomfort ook poefs en accessoires voor het hele huis. Libeco opteert voor een leven aan de waterkant, met The Southern Bight (het meest zuidelijke stuk van de Noordzee, gelegen voor de kust van België, Nederland, Groot-Brittannië en het uiterste noorden van Frankrijk.). Rogon is al lang bekend voor zijn accessoires en introduceert nu ook een e-commerce platform: dutchdecorshop.com.

Ook Spits Wall Coverings, de distributeur van Kleine Wolke, ontwikkelt zich meer en meer tot complete leverancier voor woninginrichting. Verder zijn Afrodisia, en Les Acrobates D'intérieurs twee nieuwkomers die de Afrikaanse spirit naar Gent brengen.

Tot slot vermelden we nog menza dat met eigen merken en een trendy totaalaanbod komt, maar ook verdeler is voor het Parijse Christian Lacroix. En niet te vergeten de merken die we niet meer hoeven voor te stellen omdat iedereen ze kent, maar die opnieuw boordevol vernieuwing zitten: De Witte Lietaer, Lysdrap (Dewerchin & Caems), JMA, Sander,…

Web design en development by Lavagraphics