•  

  20 jaar Intirio: completer en sterker!

  Intirio staat als een huis en is helemaal klaar voor een spetterende feesteditie. Intirio 2018 staat met een compleet aanbod beloftevol in de steigers. Met een compleet aanbod zal de beurs stralen als nooit voorheen.

  Kies voor Intirio 2018! 
   
 •  

  Ruim interieurdecoratie aanbod

  Het aanbod van decoratiestoffen,gordijnen, gordijnsystemen, meubelstoffen, vloer- en wandbekleding, decoratieverven, bed-, bad- en tafellinnen, slaapcomfort, interieuraccessoires en kleinmeubelen is gespecialiseerd en toonaangevend.

   
 •  

  Duidelijk bezoekersprofiel

  De belangrijkste decision-makers uit de interieursector bezoeken jaarlijks Intirio. Deze bezoekers komende vanuit een duidelijk omlijnde Benelux regio blijven stabiel en geven volgende verdeling: 1. de detailhandel (interieur, huislinnen, meubelzaken en tuincentra) / 2. decorateur & binnenhuisarchitect / 3. winkelketen/groothandel

   
 •  

  600 topmerken, waarvan 70% uit het buitenland komt

  9.000 bezoekers per editie waarvan: 60% uit België, 40% uit Nederland / Noord-Frankrijk / Luxemburg / Duitsland

   
               

- Sfeerbeelden editie 2017 -

Herbeleef de vorige editie van Intirio in deze fotoreportage.

Naar de galerij

- Merkenlijst 2018 -

Bekijk de indrukwekkende merkenlijst!

Klik hier

- Exposant worden -

Wil u graag meer informatie krijgen over wat deelname als Intirio exposant inhoudt?

Contacteer ons

Recent nieuws:

  

“Intirio blijft van het allergrootste belang! De top 100 van onze Benelux klanten ontmoeten we daar!”

10-10-2017

Aan het woord is David Verheyden van Orac Decor. Orac profileert zich als innovator en ontwerper van unieke ruimtes. Ze doen dat met indirecte verlichting en watervaste overzetplinten. Orac verkoopt een product, maar levert passie, identiteit en een uniek interieur. De klanten zijn retailers. Of moeten we zeggen: partners, want Orac zet 200% in op het ondersteunen van de retailer.

“Retailers moeten zich onderscheiden met unieke producten zoals je op Intirio vindt.”

10-10-2017

Aan het woord is Peter Caems, CEO van Dewerchin & Caems nv, bedrijf achter het merk Lysdrap. De Belgische fabrikant van uniek bedlinnen en wereldberoemd in de Benelux. Lysdrap biedt de kwaliteit van een artisanaal luxeproduct en spreekt daarmee vooral winkeliers aan die zich willen onderscheiden van het internet.

Intirio Congres 2018 met Prof. Gino Van Ossel

10-10-2017

De digitale revolutie heeft de retailwereld op zijn kop gezet, maar voor de interieursector zijn de gevolgen nog relatief beperkt gebleven.  

 
Web design en development by Lavagraphics