•  

  20 jaar Intirio: completer en sterker!

  Intirio staat als een huis en is helemaal klaar voor een spetterende feesteditie. Intirio 2018 staat met een compleet aanbod beloftevol in de steigers. Met een compleet aanbod zal de beurs stralen als nooit voorheen.

  Kies voor Intirio 2018! 
   
 •  

  Projecten op Intirio

  INTAMICY: Interieurtrends 2018/2019
  UNFOLDED HOTEL ROOM: Project Wall, exclusief voor de projectmarkt

   
 •  

  Ruim interieurdecoratie aanbod

  Het aanbod van decoratiestoffen,gordijnen, gordijnsystemen, meubelstoffen, vloer- en wandbekleding, decoratieverven, bed-, bad- en tafellinnen, slaapcomfort, interieuraccessoires en kleinmeubelen is gespecialiseerd en toonaangevend.

   
 •  

  Duidelijk bezoekersprofiel

  De belangrijkste decision-makers uit de interieursector bezoeken jaarlijks Intirio. Deze bezoekers komende vanuit een duidelijk omlijnde Benelux regio blijven stabiel en geven volgende verdeling: 1. de detailhandel (interieur, huislinnen, meubelzaken en tuincentra) / 2. decorateur & binnenhuisarchitect / 3. winkelketen/groothandel

   
               

- Sfeerbeelden editie 2017 -

Herbeleef de vorige editie van Intirio in deze fotoreportage.

Naar de galerij

- Merkenlijst 2018 -

Bekijk de indrukwekkende merkenlijst!

Klik hier

- Exposant worden -

Wil u graag meer informatie krijgen over wat deelname als Intirio exposant inhoudt?

Contacteer ons

Recent nieuws:

  

Wat als uw interieurwinkel met 16% zou kunnen groeien?

13-12-2017

De Londense departmentstore John Lewis groeide vorig jaar met 16%. Dankzij het internet. Gino Van Ossel lichtte hun aanpak toe op het Intirio Congres en concludeerde dat interieurbedrijven nog heel wat ruimte hebben om online te groeien. Hier volgen enkele tips.

Intirio interieurtrends INTIMACY: Dark Darker Darkest

13-12-2017

In Eclectic blend, het tweede thema uit onze interieurtrends voor 2018/2019, is het kleurenpalet wijd. Maar ze hebben met elkaar gemeen dat het donkere tinten zijn, zoals in de stillevens en portretten van weleer.

Nooit eerder was sfeerverlichting zo belangrijk in het interieur. Ontdek het aanbod op Intirio.

13-12-2017

“Een beurs is de spiegel van haar branche,” las u enkele maanden geleden in deze nieuwsbrief. En dat klopt, want de interieurbranche focust steeds meer op sfeerverlichting.

 
Web design en development by Lavagraphics