Intirio nieuws

Intirio nieuwspagina

De meest bekende beurzen voor de projectmarkt

17-01-2018 in Intirio 2018

Steeds meer bedrijven willen op de projectmarkt focussen. Dat las u al in een vorige Intirio Connect. Dat vakbeurzen daarin een belangrijke rol gaan spelen hoeft dan ook niet te verbazen.

Het aantal interieurbedrijven dat gericht beurzen bezoekt omwille van hun aanbod in de projectmarkt lag vorig jaar op slechts 17%. In 2018 zal dat meer dan verdubbelen.

Intirio scoort goed in de projectmarkt

Uit een recente onafhankelijke bevraging bij interieurspecialisten blijkt dat Intirio in België en Nederland goed bekend is in de projectmarkt. 29% van de bedrijven vermeldt Intirio spontaan. Maison&Objet, Domotex en Heimtextil worden eveneens genoemd. De toekomst zal hierin wellicht niet veel verandering brengen. Een deel van de bevraagden wil in de toekomst ook Paris Déco Off bezoeken.

Intirio bundelt aanbod voor projectmarkt in THE UNFOLDED HOTEL ROOM

Op Intirio zal de bezoeker alvast een gefocust aanbod aantreffen. Ruim 40% van de exposanten komt immers met specifieke projectproducten. Het neusje van de zalm van het aanbod wordt gegroepeerd op een speciaal platform: “The Unfolded Hotel Room”, centraal in hal 1.

 

 

Web design en development by Lavagraphics