Intirio nieuws

Intirio nieuwspagina

“Intirio blijft van het allergrootste belang! De top 100 van onze Benelux klanten ontmoeten we daar!”

10-10-2017 in Intirio 2018

Aan het woord is David Verheyden van Orac Decor. Orac profileert zich als innovator en ontwerper van unieke ruimtes. Ze doen dat met indirecte verlichting en watervaste overzetplinten. Orac verkoopt een product, maar levert passie, identiteit en een uniek interieur. De klanten zijn retailers. Of moeten we zeggen: partners, want Orac zet 200% in op het ondersteunen van de retailer.

In dat verhaal speelt Intirio voor hen een belangrijke rol. David Verheyden: “Intirio blijft van het allergrootste belang voor ons. Op Intirio ontmoeten wij de top 100 van onze klanten uit de Benelux”

“Onze allernieuwste innovaties houden we voor Intirio”

David Verheyden “De consument zoekt betaalbare topproducten waar hij zich mee kan onderscheiden. Zeker voor renovatie. We kregen vorig jaar de innovatie-award van Intirio voor onze watervaste overzetplint en dat blijkt vandaag helemaal terecht. We stellen vast dat de retailers er ontzettend goed mee werken. Het is een topper in de verkoop. We willen blijven mikken op die toegevoegde waarde die we aan de retailer kunnen bieden, zeker in de Benelux. Daarom houden we onze allernieuwste innovaties voor Intirio.”

Nog meer innovaties voor renovatie op Intirio

David: “We brengen in januari zes innovaties naar Intirio, waaronder twee nieuwe overzetplinten. We gaan op de stand ontwerpen tonen die meteen kunnen vertaald worden naar het eigen cliënteel. Daarnaast gaan we onze partners helpen met het verkopen en creëren van unieke ruimtes. Wie interesse heeft weet ons te vinden: op Intirio.”

Web design en development by Lavagraphics