Intirio nieuws

Intirio nieuwspagina

Intirio exposanten bieden digitale ondersteuning voor interieurretailers

30-11-2017 in Intirio 2018

Een frappante evolutie in de woonbranche?

Of gewoon de logische gang van zaken zoals in dit stuk wordt beschreven? Feit is dat steeds meer exposanten op Intirio concepten presenteren om hun klanten online op weg te helpen. Dat levert misschien weinig fraaie beelden op, maar wel pure business. Hierna volgt een zeer onvolledige greep uit de vernieuwing: de meest verregaande zijn de exposanten die e-commerce platformen aanbieden zoals WoonTotaal. Op dit platform kan de interieurspecialist in een handomdraai een calculatie maken voor gordijnen en vloeren. Reeds meer dan 4000 detaillisten werken ermee. Er wordt ook heel wat ondersteuning in de shop aangeboden. WoonTotaal pakt uit met een Academy voor de interieurbranche en Orac gaat mensen trainen om te verkopen.

Daarnaast zal u op Intirio ook veel goed doordachte ondersteuning vinden voor een betere shopping experience. Shop-in-the-shop displays en digitale inspiratiemogelijkheden spannen hier de kroon. Ze helpen de winkelier om efficiënter te werken. U vindt ze bijvoorbeeld bij Sunway, Forinn en Luxaflex. Luxaflex brengt ook een app uit voor automatisatie, zodat gebruikers hun zonwering op afstand kunnen bedienen via hun smartphone, tablet of pc.

Tot slot nog enkele exposanten die online bestelmogelijkheden en voorraadbeheer voor hun klanten aanbieden: Zonnelux, De Munk Carpets, Rogon en Headlam. En natuurlijk alle exposanten die hierover nog niet hebben gecommuniceerd en hun concepten bewaren voor op Intirio.

Web design en development by Lavagraphics