Intirio nieuws

Intirio nieuwspagina

Nieuwsoverzicht

  

Intirio Awards

28-01-2019 in Intirio 2019

Intirio nomineert de boeiendste en meest vernieuwende producten van de beursvloer. Ook voor deze editie betekenen de awards een meerwaarde voor de interieurwereld. Tijdens de eerste beursdag maakte de jury een selectie van de genomineerden en winnaars. 

  

Intirio after movie

04-02-2019 in Intirio 2019

Herbeleef Intirio aan de hand van deze video.

  

Geslaagde editie van het Interieurdecoratie Congres!

30-01-2019 in Intirio 2019

De voorbije editie van het Interieurdecoratie Congres bleek een schot in de roos te zijn! Zowel de sessies van Jorg Snoeck en themadag door Intsites lokten heel wat geïnteresseerden op zoek naar inspiratie en vernieuwing.

  

Belgisch verfmerk SHADE lanceert exclusieve verfcollectie ontworpen door Chris Mestdagh

23-01-2019 in Intirio 2019

Na een succesvolle samenwerking met styliste Linda Van Waesberge, modeontwerpster Anna Heylen en kunstenaar Piet Stockmans, lanceert Shade op Intirio de prachtige kleuren van Chris Mestdagh. 

  

De jacht op het nieuwe, een opportuniteit voor de interieurbranche

22-01-2019 in Intirio 2019

De consument heeft honger. Een niet te stillen honger naar alles wat nieuw en sensationeel is. Nieuwe interieurs staan helemaal bovenaan dit lijstje. Reisbestemmingen worden erdoor bepaald, restaurants en hotels met een nieuw en sensationeel interieur worden overspoeld, maar zijn ook snel weer vervangen door de volgende hype.

  

Over krijt en geitenhaar. En natuurlijk ook over linnen en wol. Designs of the Time – de ‘must visit’ van Intirio

22-01-2019 in Intirio 2019

Krijt. U leest het goed. Krijt en geitenhaar zijn twee nieuwe elementen in de stoffencollectie van Designs of the Time: Nobel Savage 2. De nieuwe materialen beantwoorden als geen ander aan het concept waarbinnen deze collectie tot stand kwam.

  

Een voorsmaakje van andere highlights op Intirio

22-01-2019 in Intirio 2019

Elitis liet zich voor de collectie ‘Soleil Levant’ inspireren door de poëtische tekeningen op Japanse kimono’s. Maar vooral de wandbekleding van bananenboombladeren is ronduit prachtig met wel 50 tinten van groen.

  

TREND - Afrofuturisme. Het einde van de westerse smaak?

15-01-2019 in Intirio 2019

Afrofuturisme is ongetwijfeld de meest rebelse trend van het moment. Het is een uiting van tegencultuur en verzet tegen de overheersing van de westerse smaak. In het interieur is de trend nog maar net in opmars, maar in de muziek is hij al mainstream. 

  

Moduleo presenteert LayRed® vloeren om te renoveren in stijl

15-01-2019 in Intirio 2019

LayRed® is een renovatievriendelijke vloer met een opvallende rode onderkant. Hij wordt wellicht één van de grote aandachttrekkers op Intirio. U kan hem al in de trendsluis bij de ingang bewonderen.

  

Ontdek de bijzondere signatuur van Wind

15-01-2019 in Intirio 2019

Editeur Wind heeft een lange traditie op Intirio en is al die tijd trouw gebleven aan die opvallende eigen signatuur. Zelf noemen ze het een “design waarin het hedendaagse succesvol wordt gecombineerd met de laatste trends”. Ook op deze editie van Intirio zal Wind weer een eigen visie voorstellen op de hedendaagse trends.

  

Waarom u ook de tweede dag van het Interieurdecoratie Congres niet mag missen!

15-01-2019 in Intirio 2019

Eerst even duidelijk stellen: het Interieurdecoratie Congres loopt over twee dagen. Op de slotdag van Intirio en TrendZ Belgium, om 11u, gaat een heel bijzonder seminarie van start. Het is een tweeledig seminarie rond akoestiek en esthetiek in de projectmarkt door intsite.be, de nieuwe portaalsite van én voor de Belgische interieursector.

  

Hoog tijd voor CaaS. Surf mee op de kleurenhype. 5 tips om kleuradvies als service aan te bieden.

08-01-2019 in Intirio 2019

Is kleuradvies al een onderdeel van uw service? Nee? Dan moet u misschien overwegen om ermee te beginnen. Want kleur wordt in 2019 een onontbeerlijke service voor de interieurprofessional. Maak kennis met dé trend van het jaar: CaaS, “Colour as a Service”, en ontdek alvast deze 5 tips om morgen al het verschil te maken.

  

Ontdek de kleurentrends voor 2019 – een gesprek met Johan Vander Vekens bij Alinee

08-01-2019 in Intirio 2019

Kleur weerspiegelt als geen ander een tijdsgeest. Denk maar aan de jaren 70 en 80. Hoewel niet iedereen bewust de modekleuren opzoekt, zijn ze toch heel erg aanwezig. Meer nog, zonder de juiste kleuren, hebben we het gevoel dat er iets fout zit. Reden genoeg om eens een kijkje te nemen bij één van de toonaangevende exposanten op Intirio, Alinee. 

  

Afspraak op het congres: Jorg Snoeck toont op 28 januari waar de nieuwe kansen liggen voor de woonretail

08-01-2019 in Intirio 2019

Jorg Snoeck is een goedgemutste topspreker en entertainer met een niet te evenaren kennis over de retail. U kent hem van Retail Detail, het platform waar de woonsector niet meer omheen kan. Recent schreef hij ook een boek, The Future of Shopping, dat meteen werd uitgeroepen tot managementboek van het jaar.

  

'New Elegance' - ontdek deze nieuwe trend op Intirio / TrendZ Belgium

06-12-2018 in Intirio 2019

Hebben we stilaan genoeg van de versleten look? Het zou wel eens kunnen. In de fashion zien we alvast een toenemende vraag naar meer raffinement en verfijnde details. De nieuwe vorm van elegantie gaat gepaard met een zacht en humaan kleurenpallet, bloemmotieven en natuurlijke materialen.

  

TrendZ Belgium en Intirio samen bezoeken? Een keigoed idee!

06-12-2018 in Intirio 2019

TrendZ Belgium en Intirio zijn helemaal complementair. Ze brengen samen een aanbod dat u als interieurprofessional voor geen goud mag missen. Ze samen bezoeken is dus een heel goed idee.

  

Intirio staat er weer met een top-aanbod

06-12-2018 in Intirio 2019

Intirio is en blijft een beurs waar je alleen maar kan van houden. Met prachtige merken en nog veel meer mooiere collecties. 

  

Hebt u het ook al gemerkt? Beurzen worden weer belangrijk!

06-12-2018 in Intirio 2019

Op het internet wordt de jacht op de “super-consument” steeds vaker een uitzichtloze strijd. Veel clicks en weinig kopers; dat is de rauwe realiteit. Of erger nog, veel zendingen en bijna evenveel retours.

  

Intirio en TrendZ Belgium pakken in januari samen uit

27-09-2018 in Persberichten

Op 27, 28 en 29 januari 2019 is het Gentse Flanders Expo het toneel van een allesomvattend interieurgebeuren. De vertrouwde beurs Intirio en de nieuwkomer TrendZ Belgium komen met een volledig aanbod voor de hele interieurmarkt. Alle sectoren zullen vertegenwoordigd zijn, met een productgamma voor zowel de detailhandel als projectmarkt. Het aansluitende Interieurdecoratie Congres zorgt voor extra informatie en duiding.    

- Bezoek Intirio -

Gratis registreren

- Onze nieuwsbrief -

Bezorg ons uw emailadres en we bezorgen u vanaf nu de Intirio nieuwsbrief.

Schrijf u hier in
Web design en development by Lavagraphics