Nieuwsoverzicht

  

Moduleo presenteert LayRed® vloeren om te renoveren in stijl

15-01-2019 in Intirio 2019

LayRed® is een renovatievriendelijke vloer met een opvallende rode onderkant. Hij wordt wellicht één van de grote aandachttrekkers op Intirio. U kan hem al in de trendsluis bij de ingang bewonderen.

  

TREND - Afrofuturisme. Het einde van de westerse smaak?

15-01-2019 in Intirio 2019

Afrofuturisme is ongetwijfeld de meest rebelse trend van het moment. Het is een uiting van tegencultuur en verzet tegen de overheersing van de westerse smaak. In het interieur is de trend nog maar net in opmars, maar in de muziek is hij al mainstream. 

  

Ontdek de bijzondere signatuur van Wind

15-01-2019 in Intirio 2019

Editeur Wind heeft een lange traditie op Intirio en is al die tijd trouw gebleven aan die opvallende eigen signatuur. Zelf noemen ze het een “design waarin het hedendaagse succesvol wordt gecombineerd met de laatste trends”. Ook op deze editie van Intirio zal Wind weer een eigen visie voorstellen op de hedendaagse trends.

  

Waarom u ook de tweede dag van het Interieurdecoratie Congres niet mag missen!

15-01-2019 in Intirio 2019

Eerst even duidelijk stellen: het Interieurdecoratie Congres loopt over twee dagen. Op de slotdag van Intirio en TrendZ Belgium, om 11u, gaat een heel bijzonder seminarie van start. Het is een tweeledig seminarie rond akoestiek en esthetiek in de projectmarkt door intsite.be, de nieuwe portaalsite van én voor de Belgische interieursector.

- Bezoek Intirio -

Gratis registreren
Web design en development by Lavagraphics