•  

  Re-load Intirio 2019

  • Focus op wand-, raam-,meubel- en vloerbekleding
  • 3 dagen, 27-28-29 januari 2019
  • Geïntegreerd interieurcongres
  • Jaarlijks ritme

 •  

  Het nieuwe Intirio wordt een gefocuste beurs.

  Het aanbod zal zich concentreren rond raam-, wand-, meubel- en vloerbekleding. Selectief en high-end, Voor de retail en B2B projecten.

 •  

  Interieurdecoratie Congres

  Nieuw: het congres vindt vanaf 2019 plaats tijdens de beurs zelf. En dat gespreid over 2 dagen. Op maandag 28 zullen de keynote sprekers zich richten tot de retail en op dinsdag 29 januari komt de projectmarkt aan de beurt. Dit telkens van 11u tot 13u.

           

Nieuwsoverzicht

  

Intirio staat er weer met een top-aanbod

06-12-2018

Intirio is en blijft een beurs waar je alleen maar kan van houden. Met prachtige merken en nog veel meer mooiere collecties. 

  

'New Elegance' - ontdek deze nieuwe trend op Intirio / TrendZ Belgium

06-12-2018

Hebben we stilaan genoeg van de versleten look? Het zou wel eens kunnen. In de fashion zien we alvast een toenemende vraag naar meer raffinement en verfijnde details. De nieuwe vorm van elegantie gaat gepaard met een zacht en humaan kleurenpallet, bloemmotieven en natuurlijke materialen.

  

TrendZ Belgium en Intirio samen bezoeken? Een keigoed idee!

06-12-2018

TrendZ Belgium en Intirio zijn helemaal complementair. Ze brengen samen een aanbod dat u als interieurprofessional voor geen goud mag missen. Ze samen bezoeken is dus een heel goed idee.

  

Hebt u het ook al gemerkt? Beurzen worden weer belangrijk!

06-12-2018

Op het internet wordt de jacht op de “super-consument” steeds vaker een uitzichtloze strijd. Veel clicks en weinig kopers; dat is de rauwe realiteit. Of erger nog, veel zendingen en bijna evenveel retours.

- Bezoek Intirio -

Gratis registreren
Web design en development by Lavagraphics