Intirio nieuws

Intirio nieuwspagina

Nieuwsoverzicht

  

Intirio staat er weer met een top-aanbod

06-12-2018

Intirio is en blijft een beurs waar je alleen maar kan van houden. Met prachtige merken en nog veel meer mooiere collecties. 

  

'New Elegance' - ontdek deze nieuwe trend op Intirio / TrendZ Belgium

06-12-2018

Hebben we stilaan genoeg van de versleten look? Het zou wel eens kunnen. In de fashion zien we alvast een toenemende vraag naar meer raffinement en verfijnde details. De nieuwe vorm van elegantie gaat gepaard met een zacht en humaan kleurenpallet, bloemmotieven en natuurlijke materialen.

  

TrendZ Belgium en Intirio samen bezoeken? Een keigoed idee!

06-12-2018

TrendZ Belgium en Intirio zijn helemaal complementair. Ze brengen samen een aanbod dat u als interieurprofessional voor geen goud mag missen. Ze samen bezoeken is dus een heel goed idee.

  

Hebt u het ook al gemerkt? Beurzen worden weer belangrijk!

06-12-2018

Op het internet wordt de jacht op de “super-consument” steeds vaker een uitzichtloze strijd. Veel clicks en weinig kopers; dat is de rauwe realiteit. Of erger nog, veel zendingen en bijna evenveel retours.

  

Intirio en TrendZ Belgium pakken in januari samen uit

27-09-2018 in Persberichten

Op 27, 28 en 29 januari 2019 is het Gentse Flanders Expo het toneel van een allesomvattend interieurgebeuren. De vertrouwde beurs Intirio en de nieuwkomer TrendZ Belgium komen met een volledig aanbod voor de hele interieurmarkt. Alle sectoren zullen vertegenwoordigd zijn, met een productgamma voor zowel de detailhandel als projectmarkt. Het aansluitende Interieurdecoratie Congres zorgt voor extra informatie en duiding.    

- Bezoek Intirio -

Gratis registreren

- Onze nieuwsbrief -

Bezorg ons uw emailadres en we bezorgen u vanaf nu de Intirio nieuwsbrief.

Schrijf u hier in
Web design en development by Lavagraphics