Op maandag 27 november kan u in Gent opnieuw terecht voor een inspirerende editie van het  Intirio Congres. Onze gast is dan Professor Gino Van Ossel. Met deze retailexpert op de affiche weet u natuurlijk dat u deze afspraak niet kan missen. Na de talk van Gino voorzien we een heerlijk walking dinner. Het geschikte moment om gezellig bij te praten dus!
Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door de steun van onze partners: Floorify, B&C Raamdecoratie, Levis, Luxaflex, Moduleo en Lola.
Tot in Flanders Expo!
Voor tickets en praktische informatie kan u hier terecht.
 


 

16u.30
WELKOM

17u.00 - Prof. Gino Van Ossel
RETAIL EN INTERIEURDECORATIE IN SNEL VERANDERENDE TIJDEN:
VANDAAG EN MORGEN

De digitale revolutie heeft de retailwereld op zijn kop gezet, maar voor interieurdecoratiesector zijn de gevolgen nog relatief beperkt gebleven. De technologie speelt vooralsnog een bescheiden rol in de oriëntatie door de consument, terwijl online verkoop veel lager ligt dan in andere sectoren. Hoe komt dit? En vooral: zal dit zo blijven?

Prof. Gino Van Ossel schetst een helder beeld van de toekomst van retail, en belicht de waarschijnlijke gevolgen voor de interieurdecoratiesector.

Gino is één van Europa's toonaangevende experts in retailmanagement en trademarketing. Zijn onderhoudende presentaties over winkelgedrag, retailstrategie en e-commerce voerden hem naar meer dan 25 landen verspreid over 4 continenten. Door zijn expertise wordt hij vaak gevraagd door de media om het nieuws te duiden uit de wereld van de retail en de consumenten.

18u.30
WALKING DINNER

Web design en development by Lavagraphics